U vind hier wat voorbeelden van eerder gerealiseerde projecten. 

Meubilair

Meubilair

We vervullen uw (meubilaire) woonwensen!

WN Interieurbouw kan u voorzien in allerlei meubels, bijvoorbeeld voor uw woon-, slaap,- badkamer of keuken. Onze ervaren meubelbouwers fabriceren in onze eigen werkplaats oa. stijlvolle, functionele en moderne meubelwerken. Alles is mogelijk!

Verder kunnen wij samenwerken met een (binnenhuis)architect om zo tot een nog betere afstemming van uw woonwensen te komen.

Kastenwanden

Kastenwanden

Maatwerk, schuine kant? Geen probleem!

Wilt u een kastenwand realiseren maar zit de schuine kap u in de weg? Of passen de standaard maten van de schuifdeuren precies niet? Wij maken een passend ontwerp voor uw kastenwand. Daarnaast maken en monteren wij deze uiteraard ook graag bij u op locatie.

Kantoor

Kantoor

Kantoorinrichting

Van dossierkasten tot vergadertafels. Met veel plezier realiseren wij voor u een prettige werkomgeving. Onze op maat gemaakte meubels voldoen aan de diverse arbo-regels, zijn praktisch maar bovenal gewoon erg mooi.

Winkelinrichting

Winkel inrichting

Interieurs voor een kledingwinkel of een maatwerk kassameubel

WN Interieurbouw kan uw winkel compleet inrichten. Zo kunnen onze ervaren meubelbouwers uw onderneming voorzien van bijvoorbeeld op maat gebouwde kasten, tafels en meubels voor uw kassa-systeem. Dit word allemaal gefabriceerd in onze eigen werkplaats.

Ook kunnen wij samenwerken met een (binnenhuis)architect om al uw wensen te realiseren.

Schoolmeubilair

Schoolmeubilair

Perfecte meubels voor het onderwijs

WN Interieurbouw is ook thuis in schoolmeubilair. Of het nou gaat om grote of kleine oplages, onze ervaren meubelbouwers en houtbewerkers kunnen in onze eigen werkplaats alles realiseren.

In samenwerking met een (binnenhuis)architect kunnen we u voorzien van al uw wensen.

Kom met ons in contact