WN interieurbouw ontwikkelt op maat gemaakte meubels en interieurs voor uw kantoor, horecazaak of winkelruimte. Graag denken wij met u mee om te zorgen voor een goede eerste indruk bij uw klanten zodra zij bij uw zaak naar binnenlopen. Tevens bieden wij oplossingen voor uw wensen thuis.

Geen standaard meubels meer, maar alles zelf bedacht en gemaakt. U bepaalt, eventueel samen met ons, de gewenste materialen, kleuren en het ontwerp. Voor een goede indruk van de te realiseren producten behoort een 3D-tekening tot de mogelijkheden.

Wilt u een unieke winkel- of kantoorinrichting, een maatwerk inbouwkast, kastenwand of andere op maat gemaakte meubels? Wij bieden de oplossing!

projecten afbeelding

Interieurbouw bedrijven

Van receptiebalie tot complete inrichting

Het interieur van een winkel, kantoor of horecazaak is erg belangrijk en bepalend voor de sfeer. WN Interieurbouw denkt hierbij graag met u mee om het juiste interieur te ontwerpen...

Lees verder
projecten afbeelding

Interieurbouw particulier

Realiseer samen met WN Interieurbouw uw eigen droominterieur.

Het interieur geeft een eigen identiteit aan je huis. Iedereen heeft zijn eigen stijl: modern, klassiek of misschien wel helemaal tijdloos...

Lees verder